SUPUR

Naadloos isoleren met SUPUR isolatieschuim.

Naadloos isoleren met SUPUR isolatieschuim.SUPUR isolatieschuim is een nieuw, innovatief materiaal dat door de stevigheid niet lekt bij aanbrengen en uitstekend hecht. Gaten en kieren hoeven van tevoren niet te worden gedicht: u kunt meteen aan de slag met isoleren. Bovendien geeft het geslotencellige schuim de beste gecertificeerde isolatiewaarde in elke spouwmuur.

Hoe werkt SUPUR isolatieschuim?

SUPUR is geslotencellig polyurethaanschuim met een unieke samenstelling. Het schuim dat in de spouwmuur wordt gespoten is solide, waardoor het niet lekt door kieren en gaten.

Voordelen van SUPUR isolatieschuim.

  • Innovatief: Unieke samenstelling zorgt voor naadloze afdichting.
  • Schoon: Er is bij het aanbrengen geen lekkage door kieren en gaten.
  • Snel: Minimale voorbereidingstijd: u kunt direct isoleren.
  • Isolatie: SUPUR isoleert beter dan glaswol, parels of andere isolatie materialen.
  • Kwaliteit: Schimmel en vocht krijgen geen kans.
  • Afwerking: Boorgaten van slechts 14 mm zijn voldoende.
  • Luchtdicht: Perfecte afdichting door SUPUR naadloze isolatie.

Toepassingen van Supur

Voor alle renovaties:

SUPUR is zo samengesteld dat het stopt met expanderen op het moment dat er tegendruk komt. SUPUR is daarom uitermate geschikt voor bestaande bouw.

Voor nieuwbouw:

Ook voor nieuwbouwhuizen is SUPUR een ideale oplossing: door de naadloze afwerking dicht het beter af dan traditionele isolatieplaten. En SUPUR is niet alleen naadloos, tegelijkertijd zorgt het voor een perfect luchtdichte afwerking.

Beijk hier de video over SUPUR...

SUPUR geslotencellig polyurethaanschuim heeft de beste gecertificeerde isolatiewaarde van alle spouwmuur(na)isolatie. De perfect naadloze en luchtdichte isolatie verhoogt uw wooncomfort, verlaagt uw energierekening en verbetert het energielabel van uw woning.