Jachtisolatie

Veel watersporters ondervinden in het voor- en naseizoen hinder van condensvorming in hun jacht of boot, vooral wanneer het koud of nat is buiten. Door isolatieschuim (Isofekt®PLUS) op de romp te sprayen wordt een laag verkregen die condensvorming op de scheepshuid tegengaat en daarnaast zorgt voor een optimale isolatie. Dankzij deze laag wordt overdag de warmte-instraling aanzienlijk beperkt en wordt voorkomen dat zich in de nacht condens kan vormen. Zo haalt u het beste uit uw boot of jacht. Het spuitschuim kan door ons moeiteloos tussen de scheepsspanten gespoten worden.

Voor een duurzaam behoud van uw jacht, is een goede jachtisolatie van essentieel belang. Jachtisolatie met isolatieschuim is de beste oplossing voor vochtproblemen in boten en jachten. Isolatieschuim zorgt ervoor dat kou en vocht buiten blijft.

Meer weten over jachtisolatie en onze andere isolatiemogelijkheden? Laat u zich dan voorlichten door ons! Het snelste komt u met ons in contact door gebruik te maken van ons vrijblijvende offerteformulier.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.