RegioIsolatie stapt over naar Insula Certificatie

RegioIsolatie is bij Insula Certificatie aangesloten voor de procescertificatie.Isoleren met PUR is onderdeel van RegioIsolatie. RegioIsolatie is vanaf heden bij Insula Certificatie aangesloten voor de procescertificatie. Insula Certificatie is het nieuwste kennisinstituut op het gebied van isolatiematerialen en de verwerking hiervan.

Het team van Insula Certificatie heeft meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van controles tijdens en na de verwerking van isolatieproducten. Daarbij zijn deze medewerkers specialisten op het gebied van bouwkunde. Insula Certificatie is opgericht met de gedachte dat certificatie praktischer kan en een grotere meerwaarde moet bieden aan zowel de certificaathouders als hun klanten.

RegioIsolatie is van SKG-IKOB overgestapt naar Insula Certificatie omdat Insula Certificatie een betrouwbare partner is met veel ervaring in de isolatiemarkt. Daarnaast sluit Insula Certificatie goed aan omdat zij voor een praktische certificatiebenadering kiezen waarbij het resultaat van de uitvoering bepalend is en zich echt onderscheiden doordat zij slechts op een selectief aantal certificatieregelingen actief zijn.

Naast RegioIsolatie hebben ook onze partners Hallen en Stallen Isolatie en SHW Isolatie zich bij Insula Certificatie aangesloten.

Meer informatie over de nieuwste certificatieorganisatie is hier te vinden.