Besparen met PUR

Naadloze Polyurethaanisolatie is een investering die zichzelf binnen enkele jaren terugverdient, door besparing op uw energiekosten. Naadloze Polyurethaanisolatie is een investering die zichzelf binnen enkele jaren terugverdient, door besparing op uw energiekosten. Daarnaast levert u een bijdrage aan het milieu, door minder CO2 uit te stoten dan voorheen.

Het verwarmen van een woning of bedrijfspand is vaak de grootste kostenpost van het energiebudget. Meer dan 75% van het energieverbruik binnen een woning gaat op aan verwarming. Wil je besparen, dan is het zinvol om de eerst het warmteverlies van een woning of pand aan te pakken.

Immers: wat je niet verbruikt, hoef je niet betalen. Minder stoken doe je in de eerste plaats door een woning goed te isoleren. Het is trouwens een verkeerd beeld dat je een woning kunt over-isoleren, zolang je een woning maar goed ventileert, houdt u een gezond binnenklimaat.

Niet alleen 's winters levert uw geïsoleerde pand u minder energiekosten en meer comfort op. Ook 's zomers profiteert u van een prettiger binnenklimaat. Door de isolatie dringt de warmte niet meer door muren en kieren naar binnen, waardoor uw airco-systeem minder hard hoeft te werken om het binnen koel te houden.

Dat men kan besparen met isolatie is bij de meeste mensen al wel bekend. Wij informeren u hier wat de gemiddelde kosten zijn, de besparingen die u kunt verwachten en waar u kunt beginnen met isoleren.

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder:

  • Eenmalige investering € 4.200,-
  • Besparing per jaar € 435,-

Isoleren spouwmuur rijtjeswoning:

  • Eenmalige investering € 640,-
  • Besparing per jaar € 220,-

Isoleren van begane grond, kruipruimte:

  • Eenmalige investering € 1500,-
  • Besparing per jaar € 180,-