Zelf zorgen voor minder gas verbruik in Groningen

In de ogen van veel Groningers wordt er nog steeds teveel gas opgepompt. De enorme gevolgen zijn ons allen bekend.

Realiseert u zich dat u zelf kunt bijdragen aan een lager landelijk gasverbruik?  

Het Gronings gas wordt vooral gebruikt voor het verwarmen van de huizen in Nederland. En 3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog steeds niet goed geïsoleerd. Nederland zou jaarlijks 15 miljard m3 gas kunnen besparen door alle woningen en gebouwen energieneutraal te maken! Als we dat bereiken is van de huidige 27 miljard m3 gas die in Groningen opgepompt wordt nog maar 12 miljard m3 nodig.

Door goed te isoleren kunnen wij er voor zorgen dat er minder vraag naar gas komt! PUR isolatie heeft de beste isolerende eigenschappen!

Ik ben zelf een Groninger en heb mijn 30er-jaren woning weten om te toveren naar een energiezuinig huis: Energie Label A. Hierdoor bespaar ik flink op mijn energiekosten en heb mijn steentje bijgedragen aan de vermindering van vraag naar gas.

Wilt u mijn en het voorbeeld van vele anderen volgen die u via onze website reeds voorgingen? 

PS: Voor woningeigenaren in het NAM gebied met schade, is isoleren nu extra voordelig. De subsidie Energiebesparing Eigen Huis komt namelijk bovenop de subsidie Regeling Waardevermeerdering van de SNN, waardoor de investering in isolatie flink lager wordt!

 

Ja, ik wil graag vrijblijvend weten wat isolatie in mijn situatie kost! 

Uw gegevens