Uw woning, bedrijfspand of andere gebouwen isoleren met PUR

PUR isolatie heeft de hoogste isolatiewaarde van alle isolatiematerialen en levert hiermee de hoogste besparing op. Bent u vooral op zoek naar besparen door verduurzamen? Dan is isoleren met PUR de beste oplossing voor u.

Isoleren heeft direct veel voordelen: besparen op uw energiekosten, een hoger wooncomfort en u verlaagt uw CO2-uitstoot en dat is goed voor het milieu. Isoleren heeft een lage terugverdientijd (circa 5 jaar) en vergt een relatief kleine investering vergeleken met andere verduurzamingsmaatregelen. Spouwmuurisolatie bijvoorbeeld kost bij een gemiddelde woning nog geen € 2.000,-, maar bespaart u jaarlijks meer dan € 500,-!

Dat betekent een terugverdientijd van minder dan 4 jaar. Als u energie wilt besparen en wilt verduurzamen, is isolatie daarom de meest logische eerste stap om te zetten.

Wilt u weten wat isoleren voor u kost en hoeveel kosten u kunt besparen door uw woning te isoleren?  Vraag vandaag dan nog een vrijblijvende offerte aan!

Uw bedrijfspand isoleren met PUR.

Een grote reden om de isolatie aan uw bedrijfspand serieus te nemen, is het besparen op de kosten van uw energieverbruik. U kunt immers nog zo spaarzaam met uw energie omgaan, maar als de warmte in hoog tempo uw bedrijf verlaat, kost dat u handenvol geld. Bedrijven investeren ook veel geld in airconditioning en klimaatbeheersing voor een betere werkomgeving voor het personeel, maar besteden soms te weinig aandacht aan de isolatie. Een slecht gebouw (bedrijfspand of woning) heeft amper airconditioning nodig indien deze goed is geïsoleerd. Denkt u aan isolatie voor uw bedrijf overweegt u dan eens PUR isolatie.

Wilt u weten wat isoleren voor u kost en hoeveel kosten u kunt besparen door uw bedrijfspand te isoleren?  Vraag vandaag dan nog een vrijblijvende offerte aan!

HR++ Glas

Voor beide onderwerpen zowel het isoleren van woningen als bedrijfspanden willen wij u ook attenderen op onze informatie over HR++ glas.