Energie besparen met onze besparingstips!

Waarom deze rubriek op deze website?

Isoleren maakt deel uit van een lange rij met energiebesparende maatregelen. Purisolatie is een energiebesparende oplossing. En PUR isolatie heeft zelfs de hoogste isolatiewaarde van alle isolatiematerialen en levert je de hoogste besparing op.

Voor de woningbezitter of bedrijfseigenaar zijn dakisolatie- en spouwmuurisolatie misschien wel de belangrijkste in het rijtje!

Je huis of bedrijfspand goed isoleren en dan de deuren open laten staan of enkelglas in de kozijnen laten zitten is natuurlijk half werk. Vandaar dat wij als advies willen geven: vervang je enkel glas door HR++. En niet alleen enkelglas, maar vervang ook dubbelglas dat al enkele jaren oud is. (Thermopane of dubbelglas is niet te vergelijken met HR++glas).

Vanuit de overheid wordt hard gewerkt aan CO2 reductie.  Er komt een tijd dat woningen niet meer verwarmd mogen worden met een CV-installatie op gas. Woningen worden dan verwarmd met, een nu nog alternatieve optie, de warmtepomp. Warmtepompen leveren een beter rendement in een goed geisoleerd pand. In combinatie met zonnepanelen kan de woning nog steeds energieneutraal zijn en zo bijdragen aan een flinke CO2 -reductie.

Wij willen onze bezoekers via de rubriek besparingstips met diverse soorten productinformatie en andere besparingstips kennis laten maken. Onze tips lezen kost u niks en maakt u alleen maar wijzer.

Als ondernemers, huiseigenaren en geïnteresseerden komen wij onder privé- en werkomstandigheden deze producten en informatie tegen. En deze kennis willen wij graag met u delen.

Onze tips. Hieronder staan diverse pagina met besparingstips!